Vrijdag 17 juni nieuwe PLEON bijeenkomst

Op vrijdag 17 juni 2016 staat er een nieuwe PLEON bijeenkomst gepland. Wij nodigen u (en/of uw collega’s) graag uit voor de komende PLEON bijeenkomst. Tijdens de bijeenkomst staat het thema ZZP’ers centraal. Het aantal ZZP’ers is in de afgelopen jaren extreem hard gegroeid en de impact van ZZP’ers op de economie is een stuk groter geworden. Dit brengt allerlei nieuwe vraagstukken met zich mee. Hoe betrek je ZZP’ers bij het economisch beleid, bij innovaties, hoe verbeter je de concurrentiekracht van ZZP’ers?

We willen de komende PLEON bijeenkomst gebruiken om met elkaar dieper in te gaan op deze vraagstukken. Ter introductie worden enkele cijfers over de ontwikkeling van het aantal ZZP’ers en de impact van deze groep op de economie gepresenteerd. Hoeveel ZZP’ers zijn er in de afgelopen vijf jaar bijgekomen, in welke sectoren, in steden of op het platteland? Als gastspreker is Prof. dr. mr. Leo Witvliet uitgenodigd. Hij is verbonden aan de Nyenrode Business Universiteit en is verbonden aan het KIZO. KIZO is een kennisinstituut dat haar onderzoek specifiek richt op ZZP vraagstukken. Dhr. Witvliet gaat een presentatie verzorgen over de rol en positie van ZZP’ers in de economie en op de arbeidsmarkt en de wijze waarop lokale overheden ZZP’ers effectief kunnen faciliteren.

De bijeenkomst zal plaatsvinden op vrijdag 17 juni 2016 in het provinciehuis van Drenthe. Het adres is Westerbrink 1, 9405 BJ Assen. U bent van harte welkom vanaf 14.45 uur. De bijeenkomst duurt circa 2 uur en wordt afgesloten met een gezellige borrel. Er zijn geen kosten verbonden aan de bijeenkomst en de borrel.

U bent van harte uitgenodigd en neem gerust uw collega’s mee. Wij vragen u dit te bevestigen door een mail naar g.visser@eeadvies.nl te sturen, zodat wij weten hoeveel mensen wij kunnen verwachten.

Klik hier voor meer informatie over het PLEON

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Dan kunt u via het onderstaande mogelijkheden contact opnemen.

050 - 360 44 33

Contact opnemen

Referenties