Junior/medior adviseur Energietransitie

E&E advies groeit door! Wij zijn op zoek naar een junior/medior adviseur Energietransitie.

Wil jij werken aan de uitdagingen op het gebied van energie, grondstoffen en klimaat? Ben je deskundig op het gebied van data-analyse, heb je een goede pen en goede adviesvaardigheden? In dat geval gaan we graag met je in gesprek over de mogelijkheden om bij E&E advies aan de slag te gaan als junior of medior adviseur energietransitie.

E&E advies is een klein maar groeiend bureau. We werken met 10 mensen, nu even vanuit huis, maar normaliter vanuit de Mediacentrale in Groningen aan versterking van de economie en versnelling van de energietransitie. Wij zijn een onafhankelijke club echte (soms wat eigenwijze en directe) Noorderlingen en adviseren alleen waar we zelf in geloven.

We zijn deskundig, betrokken bij onze opdrachtgevers en gedreven om een bijdrage te leveren aan de grote maatschappelijke transities op het gebied van Energie en Economie. We helpen overheden, samenwerkingsverbanden en bedrijven bij het realiseren van hun ambities. Samen zoeken we naar antwoorden op de vraag hoe de wereld in de toekomst zoveel mogelijk kan draaien op hernieuwbare en duurzame grondstoffen en energiebronnen. Hier doen we onderzoek naar en brengen we advies over uit aan onze opdrachtgevers.

Heb je interesse of vragen? Of wil je gewoon eens kennismaken? Neem dan contact op met Maaike Swart via m.swart@eeadvies.nl.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Dan kunt u via onderstaande mogelijkheden contact opnemen.

050 - 360 44 33

Contact opnemen

Referenties