Junior adviseur Regionale economie

E&E advies groeit door! Wij zijn op zoek naar een junior adviseur regionale economie.

Wil jij werken aan en invloed uitoefenen op de regionale economie van de toekomst? Wil jij economisch onderzoek uitvoeren, data analyseren en op basis daarvan je eigen visie formuleren op de regionale economie? En kun je die visie vertalen naar goede adviezen? In dat geval gaan we graag met je in gesprek over de mogelijkheden om bij E&E advies aan de slag te gaan als junior adviseur regionale economie.

E&E advies is een klein maar groeiend bureau. We werken met 10 mensen, nu even vanuit huis, maar normaliter vanuit de Mediacentrale in Groningen aan versterking van de economie en versnelling van de energietransitie. Wij zijn een onafhankelijke club echte (soms wat eigenwijze en directe) Noorderlingen en adviseren alleen waar we zelf in geloven.

We zijn deskundig, betrokken bij onze opdrachtgevers en gedreven om een bijdrage te leveren aan grote maatschappelijke opgaven. Wij helpen overheden, samenwerkingsverbanden en bedrijven bij het realiseren van hun ambities. Samen zoeken we naar antwoorden op de vraag hoe je vanuit de economie een zo groot mogelijke bijdrage kunt leveren aan het welzijn van mensen. Hier doen we onderzoek naar en brengen we advies over uit aan onze opdrachtgevers.

Heb je interesse of vragen? Of wil je gewoon eens kennis maken? Neem dan contact op met Maaike Swart, directeur E&E advies, via m.swart@eeadvies.nl.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Dan kunt u via onderstaande mogelijkheden contact opnemen.

050 - 360 44 33

Contact opnemen

Referenties