Vacature: E&E advies uit Groningen zoekt een junior consultant economie en/of energietransitie

E&E advies is een onderzoeks- en adviesbureau dat zich inzet voor versterking van de economie en versnelling van de energietransitie. De twee E’s staan voor Economie en Energietransitie. Maar ook voor bijvoorbeeld Enthousiast & Effectief, twee wezenlijke kernwaarden van ons bedrijf en eigenschappen van onze adviseurs. Ons kantoor bevindt zich in Groningen, maar wij werken voor opdrachtgevers in heel Nederland. Onze klanten bestaan hoofdzakelijk uit (semi-)overheden; gemeenten, provincies, ministeries, regionale samenwerkingsverbanden, economische clusters, nutsbedrijven en onderwijs- en kennisinstellingen.

Binnen het economisch domein houden wij ons bezig met:

  • Beleidsontwikkeling (hoe kan een gemeente of provincie met publiek geld de economie versterken?).
  • Economische onderbouwing van grote projecten (wat levert een bepaalde ontwikkeling op voor de regionale economie?).
  • Regionale economische samenwerking (hoe kunnen overheid, onderwijs en bedrijven samenwerken om de regionale economie te versterken?).
  • Monitoring en evaluatie (wat heeft een project of programma uiteindelijk opgeleverd, zijn de doelen bereikt en wat kunnen we ervan leren met het oog op de toekomst?).

Aan de energietransitie leveren we een bijdrage door:

  • De ontwikkeling en beoordeling van businesscases (is een investeringsproject haalbaar? Hoe kan een project worden opgezet en wat is er nodig om het project investeringsgereed te maken?)
  • Ontwikkeling van energiebeleid en energieprogramma’s (wat kan een organisatie of regio doen om energie te besparen en meer duurzame energie op te wekken?)
  • Monitoring en evaluatie (hoever is een gemeente of provincie met het bereiken van haar duurzaamheidsambities, heeft het beleid gewerkt?)

Ons bedrijf groeit en daarom zijn wij op zoek naar jong talent om ons team van zeven mensen te versterken. We zoeken iemand met een academisch werk- en denkniveau. Bij voorkeur een net afgestudeerde economisch geograaf, bedrijfskundige, econoom of econometrist. Iemand die ondernemend, resultaatgericht en gedreven is en in staat is te verbinden. Communicatief vaardig en met een vlotte pen.

Wij bieden een fijne werkplek. E&E advies is een dynamisch en compact bedrijf waar je zelf mee kunt sturen, waar geen dag en geen project hetzelfde is, waar je snel kunt groeien, waar je verantwoordelijkheden krijgt en waar mensen aandacht voor je hebben. Naast een kans om jezelf te ontwikkelen krijg je een prima salaris, een interessante winstregeling en een aantrekkelijke pensioenregeling.

Dus ben je op zoek naar een omgeving waar je je kunt ontwikkelen tot een allround of meer gespecialiseerde consultant op het gebied van economische structuurversterking en/of energietransitie, stuur dan je uitgebreide CV en een korte motivatie voor 15 juli 2017 naar info@eeadvies.nl. Je hoort dan snel of je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Mocht je nog vragen hebben, neem dan telefonisch contact op met Ria Moraal (050-3604433).

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Dan kunt u via onderstaande mogelijkheden contact opnemen.

050 - 360 44 33

Contact opnemen

Referenties