Dirk Jan Masselink (adviseur)

Dirk Jan heeft zich sinds oktober 2018 verbonden aan E&E advies. Vanuit zijn expertise rondom de energietransitie adviseert hij bedrijven, overheden en instellingen bij de transitie naar een duurzame energievoorziening. Dirk Jan legt focus op het meenemen en verbinden van diverse stakeholders om gezamenlijk toe te werken naar haalbare en gedragen oplossingen.  

Dirk Jan heeft ruime ervaring in de energiemarkt, waar hij verschillende marktpartijen heeft geholpen bij de transitie naar een flexibel, duurzaam en decentraal energiesysteem. Inhoudelijke heeft Dirk Jan ruime kennis rondom de thema’s flexibiliteit, smart grids en lokale energiesystemen. Dirk Jan haalt energie en motivatie uit het bedenken, evalueren en implementeren van nieuwe business concepten op het gebied van duurzame energie en mobiliteit.  

Doordat Dirk Jan voor zowel energieleveranciers, netbeheerders en overheden heeft gewerkt, is hij in staat om energievraagstukken vanuit een brede multidisciplinaire invalshoek aan te pakken. Kerncompetenties liggen op het vlak van strategievorming, business development en programmamanagement.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Dan kunt u via onderstaande mogelijkheden contact opnemen.

050 - 360 44 33

Contact opnemen

Referenties