Banner

Over ons

E&E advies is een adviesbureau dat zich inzet voor versterking van de economie en versnelling van de energietransitie. We zijn een onafhankelijke, soms wat eigenwijze club noordelijke professionals: we adviseren alleen waar we ook zelf in geloven.

Icon
E&E advies is gericht op samenwerking. We werken regelmatig samen met regionale en landelijke partijen die specifieke expertise in huis hebben. Lees hier meer over onze partners.

Onze missie

Grote maatschappelijke veranderingen - zoals de energietransitie - vragen om toekomstbestendige oplossingen met een groot draagvlak. E&E advies kijkt met een brede blik naar de opgaven waar de samenleving voor staat en verbindt deze aan de opgave van duurzame economische structuurversterking. Zo dragen we bij aan oplossingen die écht werken, nu en in de toekomst.

Onze mensen

De adviseurs van E&E advies zijn stuk voor stuk deskundig, gedreven en betrokken en hebben specifieke kennis en kunde in huis op het vlak van energie en/of economie. Wil je weten wat onze professionals drijft en wat zij in huis hebben?

Team Member

Maaike Swart

Team Member

Bas Doets

Team Member

Monique de Jong

Team Member

Elmar Naber

Team Member

Floortje van Aken

Team Member

Geert Visser

Team Member

Guus Receveur

Team Member

Marnix Bosma

Team Member

Peter Nicolai

Team Member

Peter Perey

Banner

“We willen bijdragen aan een levendige, mooie en schone regio”