Nieuws

Nieuwe versie CO2-monitor Groningen online: De Gemeente Groningen wil in 2035 CO2-neutraal zijn. Om de voortgang in kaart te brengen, monitort E&E advies jaarlijks de CO2-uitstoot en de energiehuishouding in de gemeente Groningen. In […] Lees meer….

 

 

In volle vaart door voor Ik Ben Drents Ondermemer: Per 4 januari 2021 is de uitvoering van Ik Ben Drents Ondernemer gegund aan een consortium van Buro B&G, E&E advies en KplusV. De komende twee jaar zullen wij ondernemers in Drenthe en […] Lees meer….

 

 

Onderzoek meerwaarde Friese taal: Vorig jaar voerde E&E advies een onderzoek uit naar de meerwaarde van de Friese taal in het economisch verkeer. Onlangs besteedde het Friesch Dagblad aandacht aan de toeristische meerwaarde […] Lees meer….

 

 

Onderzoek naar economische aspecten in de 30 RES’en: 30 regio’s werken op dit moment aan hun Regionale Energiestrategie (RES) 1.0. Het Nationaal Programma RES heeft vandaag een foto gepubliceerd, waarin de stand van zaken in de regio’s […] Lees meer….

 

 

De impact van de coronacrisis op de Noordelijke economie: Op 16 december 2020 heeft het Dagblad van het Noorden een artikel gepubliceerd waarin Bas Doets uitlegt wat de impact van de coronacrisis betekent voor de economie van Noord Nederland […] Klik hier voor het artikel

 

 

Essay Vernieuw de Vernieuwing: Samen met NieuwBeeld en KplusV schreef E&E advies in opdracht van het Ministerie van EZK het essay Vernieuw de Vernieuwing, over de verbetering van synergie en samenspel tussen nationale en […] Lees meer….

 

Artikel van E&E over economie in Noord-Nederland in DvhN: Op zaterdag 8 juni is een artikel van Bas Doets en Geert Visser over de stand van de economie in Noord-Nederland in het Dagblad van het Noorden gepubliceerd. E&E advies heeft in samenwerking […] Lees meer….

 

Morgenland in première gegaan: De film over de energietransitie in Nederland, de energietransitie eenvoudig uitgelegd in twaalf minuten! In een mooie film, ondersteund door een les of college voor ieder type onderwijs. Dit […] Lees meer….

 

 

E&E ontwikkelt Routekaart Groningen CO2 neutraal: De gemeente Groningen heeft al geruime tijd de ambitie om in 2035 energieneutraal te zijn. E&E advies heeft samen met Quintel Intelligence onderzocht hoe Groningen deze ambitie kan waarmaken […] Lees meer….

 

 

 

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Dan kunt u via onderstaande mogelijkheden contact opnemen.

050 - 360 44 33

Contact opnemen

Referenties