Nieuws

Essay Vernieuw de Vernieuwing: Samen met NieuwBeeld en KplusV schreef E&E advies in opdracht van het Ministerie van EZK het essay Vernieuw de Vernieuwing, over de verbetering van synergie en samenspel tussen nationale en […] Lees meer….

 

Artikel van E&E over economie in Noord-Nederland in DvhN: Op woensdag 16 augustus is een interview met Op zaterdag 8 juni is een artikel van Bas Doets en Geert Visser over de stand van de economie in Noord-Nederland in het Dagblad van het Noorden gepubliceerd. E&E advies heeft in samenwerking […] Lees meer….

 

Morgenland in première gegaan: De film over de energietransitie in Nederland, de energietransitie eenvoudig uitgelegd in twaalf minuten! In een mooie film, ondersteund door een les of college voor ieder type onderwijs. Dit […] Lees meer….

 

 

E&E ontwikkelt Routekaart Groningen CO2 neutraal: De gemeente Groningen heeft al geruime tijd de ambitie om in 2035 energieneutraal te zijn. E&E advies heeft samen met Quintel Intelligence onderzocht hoe Groningen deze ambitie kan waarmaken […] Lees meer….

 

 

Places of hope: Op 20 september zijn tijdens de tentoonstelling  ‘Places of Hope’ de uitkomsten van het onderzoekend ontwerp van het atelier Zelfbewust Noord-Nederland gepresenteerd. In dit atelier, waarin […] Lees meer….

 

 

 

Interview met Jelmer Pijlman in Hét Ondernemersbelang: Hét Ondernemersbelang is een kennis- en communicatieplatform vóór en door ondernemers. Op het online platform van Hét Ondernemersbelang staat een interview met Jelmer Pijlman over duurzaamheid […] Lees meer….

 

 

Het Gronings bod: Groningen wil vijf keer zoveel duurzame energie produceren als nodig is voor gebruik in de eigen regio. Om dit Gronings bod waar te kunnen maken zijn investeringen nodig. Eerder waren die […] Lees meer….

 

 

Interview RTV Drenthe met Bas Doets over binnenstad Assen: Op woensdag 15 februari heeft RTV Drenthe een interview gepubliceerd met Bas Doets over de presentatie van de nieuwe Binnenstadsvisie voor Assen. Bas Doets heeft als procesmanager een belangrijke […] Lees meer….

Standpunten politieke partijen t.a.v. energiethema’s: Op 15 maart is het zover, dan mag Nederland weer naar de stembus voor de Tweede Kamerverkiezingen. Wat zeggen de 9 partijen die op dit moment de meeste zetels […] Lees meer….

 

mediacentrale

Wij zijn verhuisd! Op vrijdag 23 september zijn wij verhuisd naar een nieuw kantoor. Ons nieuwe onderkomen bevindt zich in de Mediacentrale op het Europapark in Groningen. Voorheen een energiecentrale en nu één van […] Lees meer….

 

De Nordic City - De film (3)

Film de Nordic city onlineWat zijn de grote economische kansen die ontstaan als gevolg van de energietransitie in Noord-Groningen? Dit was de vraag die in het kader van de Internationale Architectuur Biënnale Rotterdam is […] Lees meer….

 

Nieuws - PLEON (2)Vrijdag 17 juni nieuwe PLEON bijeenkomstOp vrijdag 17 juni 2016 staat er een nieuwe PLEON bijeenkomst gepland. Wij nodigen u (en/of uw collega’s) graag uit voor de komende PLEON bijeenkomst. Tijdens de bijeenkomst staat het thema […] Lees meer….

 

 

Nieuws - De Fryske Marren (2)

De Fryske Marren geeft invulling aan de participatieve samenlevingDe Fryske Marren is sinds 2014 een nieuwe gemeente bestaande uit de voormalige gemeenten Gaasterlân-Sleat, Lemsterland en Skarsterlân. De laatste uitgebreide economische visie dateert uit 2008 en […] Lees meer….

 

Nieuws - Pauperparadijs (2)Nieuw perspectief voor Pauperparadijs VeenhuizenEind jaren ’90 van de vorige eeuw leek het gevangenisdorp Veenhuizen -het eens zo ‘levendige’ dorp waar duizenden paupers met orde en tucht werden heropgevoed- rijp voor verval […] Lees meer….

 

 

Nieuws - ZZP'er (2)Interview Bas Doets over ZZP’ers in DvhN gepubliceerd: Op zaterdag 27 februari is een interview met Bas Doets over de ontwikkeling en impact van ZZP’ers in Noord-Nederland in het Dagblad van het Noorden gepubliceerd. Het interview is onderdeel […] Lees meer….

 

 

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Dan kunt u via onderstaande mogelijkheden contact opnemen.

050 - 360 44 33

Contact opnemen

Referenties