Initiatieven

Solarfields
E&E advies heeft in een joint venture het bedrijf Solarfields opgericht voor de ontwikkeling en realisatie van zonneparken en zonnesystemen in Nederland. Solarfields heeft al meer dan 450.000 zonnepanelen geïnstalleerd en ontwikkelt op dit moment 120 nieuwe zonneparken. Maar de lat ligt hoger: 1 miljoen huishoudens voorzien van duurzame stroom. Voor 2030.

 

PLEON
Ons bureau heeft in 2011 het initiatief genomen om een platform op te richten voor professionals op het gebied van regionale economische ontwikkeling, genaamd PLEON. Het platform is in het leven geroepen om het delen van kennis, het netwerken en het onderling uitwisselen van ervaringen tussen professionals te faciliteren. Klik hier voor meer informatie over PLEON.

 

Samenwerking met het DvhN
E&E advies werkt regelmatig samen met het Dagblad van het Noorden. In 2015 hebben wij samen met het DvhN en werkgelegenheidsregister LISA een serie artikelen geschreven over de effecten van de economische crisis op Noord-Nederland. Daarnaast leveren wij periodiek analyses over de stand van de economie in Noord-Nederland. Klik hier voor een overzicht van de artikelen.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Dan kunt u via onderstaande mogelijkheden contact opnemen.

050 - 360 44 33

Contact opnemen

Referenties