E&E advies, KplusV en Dialogic sluiten raamovereenkomst met Provincie Noord-Brabant

E&E advies, KplusV en Dialogic zijn door de provincie Noord-Brabant als consortiumpartners geselecteerd voor projecten die bijdragen aan de versterking van de economie. Het gaat onder andere om projecten gericht op visieontwikkeling, strategie en evaluaties voor de regionale economie en arbeidsmarkt in Noord-Brabant.

De drie partners zijn geselecteerd vanwege hun leidende positie in het ontwikkelen van oplossingen voor duurzame, sociale en innovatie vraagstukken. De raamovereenkomst heeft een looptijd van twee jaar, met de mogelijkheid om nogmaals twee keer met een jaar te verlengen.

Inmiddels zijn de eerste projecten in samenwerking met de Provincie Noord-Brabant gestart waaronder de doorontwikkeling van het platform Brabantleert (www.brabantleert.nl). Hiermee helpt de provincie alle werkende Brabanders die zich willen laten om- of bijscholen, om zo een toekomstbestendige inclusieve arbeidsmarkt te realiseren. Daarnaast werken we aan de ontwikkeling van een technologie-roadmap rond regeneratieve geneeskunde in Noord-Brabant.

Bundeling van krachten
E&E advies, KplusV en Dialogic bundelen in dit consortium hun expertise in het versterken van de regionale economie en maatschappelijke transities met een ruime ervaring in het ecosysteemdomein en onderzoek.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Dan kunt u via het onderstaande mogelijkheden contact opnemen.

050 - 360 44 33

Contact opnemen

Referenties